Selecteer een pagina

BB TALKIN RADIOHELMEN

Vanaf het moment dat je gaat waterstarten wordt je les veel efficienter door het intercom systeem van BB talkin. Je kitesurfinstructeur kan je namelijk continu kan coachen en sturen op het water, waardoor je meteen tips en tricks krijgt om veilig en zelfstandig te leren kitesurfen!

– Boek ze bij je les nu voor maar €10 in plaats van €25! – 

LES 1

de beste start als zelfstandige kitesurfer

Land gedeelte
» Theorie over de wind, de spot en gevaren
» Basis vlieger vaardigheid
» Zelfstandig kite opbouwen
» Veiligheidssystemen

Water gedeelte
» Kite controle *in soft- en powerzone*
» Bodydrag upwind en crosswind

LES 2 

theorie in de praktijk brengen

Bodydraggen en powerstroke
» Crosswind, met 1 hand
» Upwind (met board)
» Powerstroke oefenen

Board tijd
» Wennen aan kite en board
» Board aandoen met kite steady in de lucht
» Powerstrokes met board
» Waterstart!

LES 3

veilig en vol vertrouwen je board op

Belangrijk: Herhaling
» Zelfstandig kite opbouwen
» Bodydrag upwind
» Kite en board controle

Oefenen!
» Waterstart links en rechts
» Eerste meters varen
» Heel veel water happen
» Heel veel lachen en genieten
» 50 meter varen en je certificaat halen!

WEES GOED VOORBEREID!

Wil je je optimaal voorbereiden op je lessen? Zorg dan dat je voorafgaand aan je les de tutorials hebt gekeken die bij de les horen. Je vind ze onder het kopje media, voor elke les en vaardigheid zijn een 3-tal tutorials toegevoegd.

DisclaimerNiet iedereen leert volgens dezelfde leercurve. Deze lesopbouw is gebaseerd op een gemiddelde cursist. Sommige studenten zullen sneller leren dan anderen, houd hier rekening mee en wees niet telleurgesteld als iemand sneller of beter is dan jij. Bij ons staat verantwoordelijkheid, vertrouwen en veiligheid voorop en daar passen wij ten alle tijden onze lessen op aan!

HYDROFOILEN

Hélemaal hip en happening! Over het water zweven, zonder geluid of spray te maken. Upwind varen zoals je dat nog nooit ervaarde en met 8 knopen al het water op kunnen. Klinkt magisch en zo voelt dat dan ook! Hydrofoilen leer je door klein te beginnen. We gebruiken de lesmethode van de Foil Academy van Slingshot. Voorafgaand aan je les kun je deze al bekijken en zo optimaal je les in gaan. Eerste een korte mast onder het foil board en dan steeds een stapje hoger. Het is een kwestie van balans en veel oefenen.

Heb je voldoende kites skils en wil je een foil huren? Ook mogelijk, hier!

GEVORDERDE LESSEN

Voor wie door wilt na zijn eerste 50 meter of niet verder komt met uithaken! Tijdens een 2.5 uur durende privéles leggen we alle tips en tricks uit die jij nodig hebt. Een les volledig naar jou wens en niveau. 

Wat leren we je:
– Bochten (transitions) maken
– Upwind en toeside varen
– Varen in de golven
– Eerste tricks: Springen, backroll, toeside transition

Als je volledig zelfstandig bent, kan je bij ons ook een setje huren. Klik hier voor meer informatie. Heb je het gevoel dat je eerst nog even wilt oefenen, maar niet meteen wilt huren? Dan kan je ook kiezen voor supervisie! Je krijgt je eigen kite en board en er is een instructeur bij die je vanaf het strand in de gaten houdt. Hij helpt met het oplaten en landen van de kite en als je een vraag hebt kun je altijd even naar hem toe gaan. Vereisten voor supervisie zijn: 50 meter beide kanten varen, volledige kitecontrole en gecontroleerd kunnen stoppen. Voor meer informatie over huren of supervisie klik je hier