Selecteer een pagina

BB TALKIN RADIOHELMEN

Vanaf het moment dat je gaat waterstarten wordt je les veel efficienter door het intercom systeem van BB talkin. Je kitesurfinstructeur kan je namelijk continu kan coachen en sturen op het water, waardoor je meteen tips en tricks krijgt om veilig en zelfstandig te leren kitesurfen!

– Boek ze bij je les nu voor maar €10 in plaats van €25! – 

PRIVELES

In een privéles ga je 1 op 1 aan de slag met je instructeur. Je krijgt een kite die geselecteerd is op jouw niveau en gewicht. Je hoeft geen rekening te houden met mede cursisten en je kan lekker snel leren. De instructeur is altijd dichtbij en kan je constant gericht advies geven. Deze persoonlijke aanpak is de meest effectieve manier om te leren kitesurfen. Zo sta jij straks binnen NO time te shinen op je boardje!

Prijzen:
» Losse les (2,5 uur): €160,-
» Cursus (3 x 2,5 uur): €449,-

DUOLES

In een duoles ga je samen met vrienden, familie of je zomerliefde het kitesurfen onder de knie krijgen in een groep van maximaal 2 personen. Dit zorgt voor veel plezier op het water én je kunt leren van wat de ander goed (of net juist fout!) doet. De duocursus is de meest voordelige manier om te leren kitesurfen! Bij ons geldt: één kite per instructeur, dus je deelt bij deze optie samen de kite en het board.

Prijzen:
» Losse les (2,5 uur): €110,-
» Cursus (3 x 2,5 uur): €299,-

GEVORDERDE LES

Een gevorderde les is een privéles voor de kitesurfer die graag wilt leren springen, backrolls draaien, bochtjes wilt maken, hydrofoilen of bijvoorbeeld op surfboard wil leren varen. Je kunt bij het boeken in de opmerkingen aangeven wat je graag wilt leren in je les, dan zoeken wij daar de perfecte instructeur bij! Wil je liever eerst nog even zelf oefenen, kijk dan hieronder voor huren of supervisie.

Prijzen:
» Losse les (2,5 uur): €160,-
» Cursus (3 x 2,5 uur): €449,-

KITEGEAR HUREN

Kan jij zelfstandig kitesurfen? Dan kan je bij ons een setje komen huren! Wij stellen hier hoge eisen aan, je moet upwind kunnen varen en volledig zelfstandig zijn. De nieuwste kites en boards van Slingshot en Lieuwe liggen dan voor je klaar. Inclusief Mystic waterwear zoals wetsuit en trapeze.

Prijzen (voor 2,5 uur):
» Complete kitesurfset: €60,-
» Kite only: €35,-
» Board only: €25,-
» Hydrofoil: €60,-
» Verzekering (per dag): €10,-

NB: Wij zijn zuinig op onze spullen en stellen veiligheid voorop. Vinden wij dat je niet voldoende niveau hebt om zelfstandig te kunnen huren, behouden wij het recht om de sessie ten alle tijden af te breken. Ben je niet zeker of je het juiste niveau hebt? Kies dan voor supervisie of een opfrisles!

SUPERVISIE

Ben je klaar met je lessen, ben je zelfstandig en kun je 50 meter varen, maar voel je jezelf nog niet helemaal zeker? Dan is kitesurfen onder supervisie de oplossing! Je krijgt je eigen kite en board en er is een instructeur bij die vanaf het strand jou in de gaten houdt. Hij helpt met het oplaten en landen van de kite en als je een vraag hebt kun je altijd even naar hem toe gaan. 

Prijs (voor 2,5 uur):
» Supervisie incl. kitesurfset: €75,-
» Supervisie met eigen materiaal: €45,-
» 5-rakjeskaart supervisie incl. kitesurfset: €335,-

Minimale vereisten om mee te mogen doen aan de supervisieles: 50 meter beide kanten varen, volledige kitecontrole en gecontroleerd kunnen stoppen.

NB: Wij zijn zuinig op onze spullen en stellen veiligheid voorop. Vinden wij dat je niet voldoende niveau hebt om mee te doen aan de supervisieles, behouden wij het recht om de sessie ten alle tijden af te breken.