Het team van Kitesurfschool Zeeland

» Altijd met een lach op het water

» Stellen veiligheid voorop

» Gaan alleen voor goud!

Boek nu!
Arjen

Arjen

Eigenaar en instructeur

Met zijn robuuste baard is Arjen niet te missen op het water. Dol op water, golfsurfen, windsurfen en kiten staat hij altijd lachend op het water.  Al jaren geeft hij les in verschillende watersporten met heel veel plezier. Arjen staat bekend om zijn rustige uitleg en veel geduld tijdens de les. Hiermee krijgt hij iedereen het board op!

Edith

Edith

Eigenaar en instructeur

Klein van stuk maar ook zeker niet te missen op het water. Deze enthousiaste kitesurfster is dol op freestylen en houdt niet zo van golven. Als instructrice is ze energiek, geduldig en hecht ze veel waarde aan veiligheid en zelfstandigheid. Ze staat te joelen als jij je eerste meters maakt en komt hoe dan ook met een lach van het water!

Sem

Sem

Rescuedog

Sem verwelkomt al onze cursisten kwispelend en zorgt dat iedereen vrolijk het water op gaat. Daarna bewaakt ze je waardevolle spullen en redt ze je uit de branding als dat nodig is. En drie keer raden wie er net zo stoked is als jij na 3 uur het water af komt?

Jeroen

Jeroen

Instructeur

Jeroen is onze Brazilie specialist en de master van de backrolls. Hij scheurt met zijn auto of classic motor Zeeland door om alle kitespots voor je te checken, maar is toch het meeste fan van Vrouwenpolder. Als kapitein-to-be weet hij alles van wind en zee, topperrr!

Aron

Aron

Instructeur

Aron is samen met Jeroen al sinds 2017 instructeur bij ons en is gek van kitesurfen. Met een karretje achter zijn scooter is hij vaak te vinden op Neeltje Jans en kent deze spot dan ook op zijn duimpjes! Hij is een rustige en geduldige instructeur en kan stiekem heel lief lachen, kijk maar!

Sven

Sven

Instructeur

Sven is onze fulltime topper. Hij is een VDWS instructeur in opleiding en heeft al veel ervaring met het geven van windsurfles. Deze jongen kan een knap staaltje Duits praten en kan heel goed lesgeven aan kinderen. We zijn heel blij met hem in ons team!

Iris

Iris

Instructeur

Iris is een echte Zeeuwse instructeur! Naast haar baan in de Zeeuwse horeca staat ze zoveel mogelijk op het water in Zeeland. Naast kiten vindt je haar ook elke week op de wakeboardbaan, om te werken aan alle backrolls, kickers en andere tricks! 

Jacco

Jacco

Junior instructeur

Naast dat Jacco werkt bij de Skischool in Terneuzen, vind hij het ook mega leuk om kitesurfles te geven! Een echte boardsporter dus. Hij is altijd in voor een lolletje en zal je sowieso aan het lachen maken tijdens je les!

Taco

Taco

Instructeur

De uit Goes afkomstige Taco is zo gek van sport en goed in lesgeven dat hij er zelfs een studie voor ging volgen. Hij zit doordeweeks in Eindhoven op de ALO, en geeft sinds 2019 bij ons kitesurf les in de weekenden en de vakanties. Hij springt elke week weer een stukje hoger, hou hem in de gaten!

Annemieke

Annemieke

Instructeur

Deze kitechick woont in Scheveningen en vind het heerlijk om af en toe les te komen geven in Zeeland. Naast haar baan als consultant gaat ze heel graag het water op, op haar twintip of golfsurfboardje. Zolang er maar gevaren kan worden!

Roy

Roy

Instructeur

Samen met zijn camper Cobi kun je Roy altijd op zoek naar avontuur vinden. Sinds 2019 is hij instructeur bij Kitesurfschool Zeeland, naast het afronden van zijn studie in Utrecht. Samen met Annemieke heeft hij een huski geadopteerd, die nu samen met Sem in training is als reddingshond!

Svenja

Svenja

Instructeur

Svenja is al sinds 2018 onze Duitse instructrice! Ze ziet er heel lief uit met die kuiltjes in haar wangen, maar ze is mega stoer als het op kitesurfen aan komt. Backrolls, jumps, crashen, ze kan het allemaal! Met haar opleiding als lerares, kan zij je super goed het kitesurfen bij brengen!

Andi

Andi

Instructeur

Voor Andi is de wereld het allermooist als het buiten ‘pumpinnn’ is. Hij staat altijd op het water, tijdens en tussen de lessen, maar ook ervoor of erna. Deze vrolijke Duitser heeft dan ook al heel veel progressie gemaakt sinds hij in Nederland is. Check je zijn backroll kiteloops en frontrolls binnekort?

Roel

Roel

Instructeur

Helemaal vanuit het hoge noorden komt Roel bij ons kitesurfles geven. Naast kitesurfles geeft hij ook zeilles, hij is dus helemaal gek van water! En met zijn heuptasje, wilde blonde haren en zwoele blik is hij misschien wel de meeste hippe instructeur van Kitesurfschool Zeeland!

Zoek jij een droombaan?

We zijn voor komend seizoen hard op zoek naar instructeurs! Heb jij een IKO/VDWS certificaat en tot wel €17,50 per uur verdienen? Stuur dan nu een mailtje naar info@kitesurfschoolzeeland.nl

Geen certificaat maar wel interesse? Dan trainen we jou tot instructeur! Laat ons zien wat je kan en vertel waarom je enthousiast bent, wie weet sta jij binnenkort in de blauwe KZ lycra op het water!