ARJEN EN EDITH

Arjen met zijn robuuste baard en de kleine spring-in-het-veld Edith openden in 2017 Kitesurfschool Zeeland. Nu, 4 jaar later, is daar een Windsurfschool bijgekomen en zullen er steeds meer watersporten aan het aanbod worden toegevoegd. Beide zijn dol op water, golfsurfen, windsurfen en kiten en zul je altijd lachend op het water zien. Spreek ze gerust aan voor al je vragen bij de bus of in wetsuit op het strand!

TACO EN RÉNALD

Onze twee bedrijfsleiders dit jaar zijn Taco en Rénald. Taco al sinds 2019 bij ons als instructeur, Rénald sinds 2020. Deze mannen zullen de school deze zomer vanaf locatie runnen, al je emails beantwoorden en telefoontjes aannemen. Tussen alle drukte door zul je ze ongetwijfeld op het water tegenkomen, lekker aan het kiten of op de foil. Voor alle vragen kan je bij hen terecht, schroom dus niet ze aan hun kitesurfjasje te trekken! 

SVEN EN DAVE

Sinds dit jaar hebben we twee hoofdinstructeurs, die er voor zorgen dat alle lessen én cursisten met het juiste materiaal het water op gaan en dat al het materiaal gecontroleerd wordt en dus in perfecte staat blijft. Zij zijn tegens in, samen met de bedrijfsleiders, verantwoordelijk voor het instructeurs team en de kwaliteit van de lessen die gegeven worden. Voor al je vragen over materiaal, of bijvoorbeeld de aanschaf van een eigen kitesurfset kan je zeker ook bij hen terecht.

JEROEN 

Jeroen zul je zien op twintip, maar ook zeker vaak op de foil! Hij scheurt klassieke motor Zeeland door om alle kitespots voor je te checken, maar is toch het meeste fan van Vrouwenpolder. Als kapitein-to-be weet hij alles van wind en zee, en als bedrijfsleider 2020 weet hij alle ins-en-outs van de kitesurfschool!

TACO

De uit Goes afkomstige Taco is zo gek van sport en goed in lesgeven dat hij er zelfs een studie voor ging volgen. Hij zit doordeweeks in Eindhoven op de ALO, en geeft sinds 2019 bij ons kitesurf les in de weekenden en de vakanties. Hij springt elke week weer een stukje hoger, hou hem in de gaten!

SVEN

Sven is al een aantal jaar onze fulltime topper en dit jaar één van onze headinstructors. Hij is een VDWS instructeur en heeft al veel ervaring, ook met het geven van windsurfles. Deze jongen kan een knap staaltje Duits praten en kan heel goed lesgeven aan kinderen. Hij is de rust zelve, wat er ook gebeurt!

RÉNALD

Ook Renald is een echte Zeeuw en sinds 2020 bij ons als instructeur. Deze zomer gaat hij aan de slag als bedrijfsleider, maar zal zeker ook nog het blauwe shirtje aan trekken. Hij studeert momenteel in Zwolle, maar is op elk vrij moment op het water te vinden, zelfs in de winter!

BO

Bo van België is onze jongste instructrice dit jaar! Met haar zachte Vlaamse accent is ze super enthousiast in het kitesurfen en lesgeven. Niet lang geleden was ze nog student bij KZ, maar met de progressie die ze geboekt heeft kan ze inmiddels springen en backrolls maken. Afgelopen winter heeft ze zelfs gewerkt op Isla Blanca in Mexico, best wel epic toch?!

KRISTINA

Onze Zweedse instructrice, en wat voor één! Met een hart voor kitesurfen is deze chick niet weg te slaan uit het water. Met haar sprongen en backroll pogingen gaat ze altijd all in! Na een aantal seizoenen in Vietnam te hebben gekite, vond ze het dit jaar tijd om Europa te ontdekken. Voor het eerst een warm wetsuit aan, maar gelukkig hebben we een heerlijk warme zomer!

DAVE

Deze Englishman en ex-militair geeft al een heel aantal jaar kitesurfles over de hele wereld. Dave is een hele ervaren en rustige instructeur kan je precies uitleggen hoe je moet kitesurfen en waarom je bepaalde handelingen uitvoert. Daarnaast is hij ook nog eens zo handig dat hij zijn eigen camper heeft gebouwd!

JAMES

Ook al komt James oorspronkelijk uit Engeland, hij heeft de afgelopen 10 jaar doorgebracht in China, en spreekt zelfs vloeiend Mandarijn. Als outdoor instructeur en kitesurf instructeur is hij het liefste buiten en aan het sporten, en dat doet hij altijd met een hele grote glimlach op zijn gezicht. Je ziet hem het vaakste foilen alsof het niets is, zelfs zittend!

JAKUB

Deze electrotechniek student uit Polen is dit jaar helemaal naar Zeeland komen rijden om de prachtige provincie te ontdekken op het water. Hij heeft lesgegeven in allerlei tropische oorden, en vind het dan ook heerlijk als de zon aanwezig is. Met zijn lange haar is hij een echte surfdude en met zijn chille vibe maakt hij dat helemaal af!

ANDI

Voor Andi is de wereld op haar allermooiste als het buiten ‘pumpinnn’ is. Hij staat altijd op het water, tijdens en tussen de lessen, maar ook ervoor of erna. Deze vrolijke Duitser heeft dan ook al heel veel progressie gemaakt sinds hij in Nederland is. Check je zijn backroll kiteloops en frontrolls binnekort?

TANJA

Onze Oostenrijkse topper is sinds 2020 bij ons komen werken als kitesurfinstructeur. Als studente PABO natuur- en aardrijkskunde leeft ze het perfecte leven: ’s winters in de sneeuw in Oostenrijk en ’s zomers in Zeeland. Naast kitesurfen kan ze ook heel goed spikeballen, daag haar vooral uit voor een potje!

ARON

Aron is samen met Jeroen al sinds 2017 instructeur bij ons en is gek van kitesurfen. Met een karretje achter zijn scooter is hij vaak te vinden op Neeltje Jans en kent deze spot dan ook op zijn duimpjes! Hij is een rustige en geduldige instructeur en kan stiekem heel lief lachen, kijk maar!

JACCO

Naast dat Jacco werkt bij de Skischool in Terneuzen, vind hij het ook mega leuk om kitesurfles te geven! Een echte boardsporter dus. Hij is altijd in voor een lolletje en zal je sowieso aan het lachen maken tijdens je les!

SVENJA

Svenja is al sinds 2018 onze Duitse instructrice! Ze ziet er heel lief uit met die kuiltjes in haar wangen, maar ze is mega stoer als het op kitesurfen aan komt. Backrolls, jumps, crashen, ze kan het allemaal! Met haar opleiding als lerares, kan zij je super goed het kitesurfen bij brengen!

IRIS

Iris is een echte Zeeuwse instructeur! Naast haar baan in de Zeeuwse horeca staat ze zoveel mogelijk op het water in Zeeland. Naast kiten vindt je haar ook elke week op de wakeboardbaan, om te werken aan alle backrolls, kickers en andere tricks! 

OOK EEN DROOMBAAN?

We zijn altijd op zoek naar lokale kitesurf en windsurf instructeurs! Heb jij een IKO/VDWS certificaat en wil je €17,50 per uur verdienen? Stuur dan nu een mailtje: info@kitesurfschoolzeeland.nl

Geen certificaat maar wel interesse? Dan trainen we jou tot instructeur! Laat ons zien wat je kan en vertel waarom je enthousiast bent, wie weet sta jij binnenkort in de blauwe lycra op het water!