Het team van Kitesurfschool Zeeland

» Altijd met een lach op het water

» Stellen veiligheid voorop

» Gaan alleen voor goud!

Boek nu!
Arjen

Arjen

Eigenaar en instructeur

Met zijn robuuste baard is Arjen niet te missen op het water. Dol op water, golfsurfen, windsurfen en kiten staat hij altijd lachend op het water.  Al jaren geeft hij les in verschillende watersporten met heel veel plezier. Arjen staat bekend om zijn rustige uitleg en veel geduld tijdens de les. Hiermee krijgt hij iedereen het board op!

Edith

Edith

Eigenaar en instructeur

Klein van stuk maar ook zeker niet te missen op het water. Deze enthousiaste kitesurfster is dol op freestylen en houdt niet zo van golven. Als instructrice is ze energiek, geduldig en hecht ze veel waarde aan veiligheid en zelfstandigheid. Ze staat te joelen als jij je eerste meters maakt en komt hoe dan ook met een lach van het water!

Sem

Sem

Rescuedog

Sem verwelkomt al onze cursisten kwispelend en zorgt dat iedereen vrolijk het water op gaat. Daarna bewaakt ze je waardevolle spullen en redt ze je uit de branding als dat nodig is. En drie keer raden wie er net zo stoked is als jij na 3 uur het water af komt?

Jeroen

Jeroen

Bedrijfsleider en instructeur

Jeroen is onze Brazilie specialist en de master van de backrolls. Hij scheurt met zijn auto of classic motor Zeeland door om alle kitespots voor je te checken, maar is toch het meeste fan van Vrouwenpolder. Als kapitein-to-be weet hij alles van wind en zee, topperrr!

Taco

Taco

Bedrijfsleider en instructeur

De uit Goes afkomstige Taco is zo gek van sport en goed in lesgeven dat hij er zelfs een studie voor ging volgen. Hij zit doordeweeks in Eindhoven op de ALO, en geeft sinds 2019 bij ons kitesurf les in de weekenden en de vakanties. Hij springt elke week weer een stukje hoger, hou hem in de gaten!

Sven

Sven

Instructeur

Sven is onze fulltime topper. Hij is een VDWS instructeur in opleiding en heeft al veel ervaring met het geven van windsurfles. Deze jongen kan een knap staaltje Duits praten en kan heel goed lesgeven aan kinderen. We zijn heel blij met hem in ons team!

Aron

Aron

Instructeur

Aron is samen met Jeroen al sinds 2017 instructeur bij ons en is gek van kitesurfen. Met een karretje achter zijn scooter is hij vaak te vinden op Neeltje Jans en kent deze spot dan ook op zijn duimpjes! Hij is een rustige en geduldige instructeur en kan stiekem heel lief lachen, kijk maar!

Jacco

Jacco

Junior instructeur

Naast dat Jacco werkt bij de Skischool in Terneuzen, vind hij het ook mega leuk om kitesurfles te geven! Een echte boardsporter dus. Hij is altijd in voor een lolletje en zal je sowieso aan het lachen maken tijdens je les!

Iris

Iris

Instructeur

Iris is een echte Zeeuwse instructeur! Naast haar baan in de Zeeuwse horeca staat ze zoveel mogelijk op het water in Zeeland. Naast kiten vindt je haar ook elke week op de wakeboardbaan, om te werken aan alle backrolls, kickers en andere tricks! 

Kristina

Kristina

Instructeur

Onze Zweedse instructrice, en wat voor één! Met een hart voor kitesurfen is deze chick niet weg te slaan uit het water. Met haar sprongen en backroll pogingen gaat ze altijd all in! Na een aantal seizoenen in Vietnam te hebben gekite, vond ze het dit jaar tijd om Europa te ontdekken. Voor het eerst een warm wetsuit aan, maar gelukkig hebben we een heerlijk warme zomer!

Dave

Dave

Instructeur

Deze Englishman en ex-militair geeft al een heel aantal jaar kitesurfles over de hele wereld. Dave is een hele ervaren en rustige instructeur kan je precies uitleggen hoe je moet kitesurfen en waarom je bepaalde handelingen uitvoert. Daarnaast is hij ook nog eens zo handig dat hij zijn eigen camper heeft gebouwd!

James

James

Instructeur

Ookal komt James oorspronkelijk uit Engeland, hij heeft de afgelopen 10 jaar doorgebracht in China, en spreekt zelfs vloeiend Mandarijn. Als outdoor instructeur en kitesurf instructeur is hij het liefste buiten en aan het sporten, en dat doet hij altijd met een hele grote glimlach op zijn gezicht!

Jakub

Jakub

Instructeur

Deze electrotechniek student uit Polen is dit jaar helemaal naar Zeeland komen rijden om de prachtige provincie te ontdekken op het water. Hij heeft lesgegeven in allerlei tropische oorden, en vind het dan ook heerlijk als de zon aanwezig is. Met zijn lange haar is hij een echte surfdude en met zijn chille vibe maakt hij dat helemaal af! 

Bo

Bo

Junior instructeur

Bo van België is onze jongste instructrice dit jaar! Met haar zachte Vlaamse accent is ze super enthousiast in het kitesurfen en lesgeven. Niet lang geleden was ze nog student bij KZ, maar met de progressie die ze geboekt heeft kan ze inmiddels springen en backrolls maken. Best wel epic toch?!

Svenja

Svenja

Instructeur

Svenja is al sinds 2018 onze Duitse instructrice! Ze ziet er heel lief uit met die kuiltjes in haar wangen, maar ze is mega stoer als het op kitesurfen aan komt. Backrolls, jumps, crashen, ze kan het allemaal! Met haar opleiding als lerares, kan zij je super goed het kitesurfen bij brengen!

Andi

Andi

Instructeur

Voor Andi is de wereld het allermooist als het buiten ‘pumpinnn’ is. Hij staat altijd op het water, tijdens en tussen de lessen, maar ook ervoor of erna. Deze vrolijke Duitser heeft dan ook al heel veel progressie gemaakt sinds hij in Nederland is. Check je zijn backroll kiteloops en frontrolls binnekort?

Roel

Roel

Instructeur

Helemaal vanuit het hoge noorden komt Roel bij ons kitesurfles geven. Naast kitesurfles geeft hij ook zeilles, hij is dus helemaal gek van water! En met zijn heuptasje, wilde blonde haren en zwoele blik is hij misschien wel de meeste hippe instructeur van Kitesurfschool Zeeland!

Zoek jij een droombaan?

We zijn voor komend seizoen hard op zoek naar instructeurs! Heb jij een IKO/VDWS certificaat en tot wel €17,50 per uur verdienen? Stuur dan nu een mailtje naar info@kitesurfschoolzeeland.nl

Geen certificaat maar wel interesse? Dan trainen we jou tot instructeur! Laat ons zien wat je kan en vertel waarom je enthousiast bent, wie weet sta jij binnenkort in de blauwe KZ lycra op het water!